Merhabalar. Kübra ben. İstanbul bayan arkadaş arıyorum diyenler burada mı acaba? Buradaysa bana hemen mesaj atabilir. Çünkü ben de arkadaş arıyorum. Sonuç itibariyle bulacağım arkadaşla güzel günler geçirmek amacındayım. Dostluk, arkadaşlık yaparken belki de ciddi bir sürece adım atacağız bunu kimse bilemez. Her neyse İstanbul’da bayan bulma amacında olanları bekliyorum.
Benim yaşım 34. Güzel ve bakımlı bir bayanım. Kendime olan ilgim hiç bitmedi ve bitmeyecek. Gerçi o konuda biraz ısrarcıyım da. Yani mesleğimden dolayı. Güzellik uzmanıyım ben. Kendi işimi yapıyorum. Halim vaktim yerinde. Taliplerim de artıyor zamanla ama ben çekildim köşeye. Biraz kafamı dinledim ve şimdi yeni bir ilan açıyorum gördüğünüz üzere. Kendine güvenen arkadaşlar mesaj atabilir.
İstanbul Bayan Arkadaş İlanları
Bayan arkadaş arayanlar beni çok bekletmesin. Biraz sabırsızım aslında. Her geçen gün bu sabrım katlanarak azalıyor. Bu nedenle arkadaş bulduktan sonra güzel bir gelecek kurma hayalim de olabiliyor. Ama dediğim gibi önceliğim arkadaşlık yapma. Gerisi kendiliğinden olur ya da olmaz sorun değil. Bekarım ve daha önce evlenmedim. Sanırım kendime uygun adayı bir türlü bulamadığımdan dolayı.
İşinde gücünde bir bayan olarak yaşadığım ne varsa sonuna kadar arkasındayım. Peki ne mi yaşadım? Her yeri gezdim, bol bol kitap okudum ve hala okumaya devam ediyorum. Çok güzel fotoğraf da çekiyorum. İstanbul’u o kadar güzel anlayabildim ki burada yaşanan aşklar da heyecanlar da kusursuz.
Bayan Arkadaş Arıyorum İstanbul diyenlerin de benim gibi önceliğim burada yaşayanlar olmalı. Mesajlarınızda kendinizi tanıtabilirsiniz. Numaranızı da atabilirsiniz ama 2-3 kelimeyle tanıyayım sizi. Öyle hemen al bu numaram bana yaz derseniz olmaz arkadaşlar. Neyse benden bu kadar var mı bir isteğiniz? Varsa yazabilirsiniz. En kısa sürede görüşürüz umarım.
Size Yakın İlanlar
- 10000
- 10000
- 10000
- 10000
Merhaba ben Doğan İstanbul’da yaşıyorum eğer uygun görürsen seni tanımak isterim detayları irtbatlaşırsak anlatırız selamlar
Merhaba Kübra ben Serkan 26 yaşındayım İstanbulluyum ve bekarım ve yakışıklı sempatik biriyim İstanbul’daysanız benimle iletişime geçebilirsiniz
Merhaba ben İstanbul’da yaşıyorum yaşım 25 saçım kara gözün kara sakalım var
Merhaba seni tanımak istiyorum
Merhaba yazarsanız görüşmek dileğiyle Anadolu yakasında oturuyorum hafta içi gün içinde müsaitim samimi ve dürüst birisiyim iyi günler
Gezmeyi severim çok kitap okudum ve şiir yazdım. Çok yer gezmiş biri olarak güzel olana hayran olan biriyim. Hayran olduğumu da göstermeyi severim.
Nasılsın
Merhaba ben Mesut İstanbul’da yaşıyorum 55 yaşındayım.170 boy 76 kiloyum emekliyim. Türbanlı bayan arkadaş arıyorum selam ve sevgiler