Nesrin ben arkadaşlar. İyi günler diliyorum öncelikle. Evlenmek isteyen zengin bayanlar arasındayım. Kendimi çok övmeden biraz tanıtmak isterim. 31 yaşındayım ben. Aile şirketimiz var. Yönetici pozisyonundayım. Artık bizimkiler evlenmem gerektiğini söylüyor. Geçmişe dönüp bakıyorum da sanırım zamanı gelmiş. Maddiyata önem vermiyorum bu yüzden zenginim sanırım. Erkekte de gönül zenginliğine bakarım. Aşk verecek mi beni sevecek mi buna bakarım. Haliyle bu nedenle doğru erkeği bugüne kadar bulamadım. Belki şimdi buradan gelecek bir mesajla dünyanın en mutlu kadını olacağım. Şans diyelim.
Çok yoğun çalıştığımdan olsa gerek pek fazla erkek arkadaş edinemedim. Genelde zamanımın çoğu çalışarak geçiyor. Ama akşamları boşum merak etmeyin. Konuşacak zamanımız var. İsteyenlerle Whatsapp görüntülü de konuşabiliriz. Zaten görmediğim biriyle de ne kadar konuşabiliriz öyle değil mi?. Ha bir de görüşeceğim kişiyle doğrudan evleneceğiz diye bir şey yok. Belki ısınamadık? Belki kaynaşamadık? Belki isteklerimiz kafa yapılarımız bir birine uymadı? Öyle değil mi? Bazı şeyleri yaşamadan bilemeyiz o yüzden temkinli olmanın daha iyi olacağı kanısındayım.
Evlenmek İsteyen Olgun Zengin Bayanlar
Zengin ve bekar olmam nedeniyle adım çıktı. Geçen evlenmek isteyen zengin bayanlar diye arattım neler neler gördüm. Buradan anlıyorum ki zengin kadınlar da aşka hasret kalmış. Arkadaşlar bu durum ciddi emin olun. Yalnız kalan bir bayan depresyona girer. Kadınlar sevilmek ister ilgi alaka bekler güzel sözler duymak ister. Bu yaratılış biçiminden olsa gerek kadını hayata bağlayan şeyler arasındadır. Bir de benim gibi çok güzelse kökten sıkıntı yani. Biraz rahat konuşuyorum kusura bakmayın.
Evlenmek bana göre kolay iş. Tamam daha önce hiç evlenmedim ama arkadaşım oldu. İyi kötü günler geçirdik. Sıra geldi evliliğe işte. Geçmişim hakkında her şeyi sorabilirsiniz. Çekinmeden söylerim. Zaten yanlış olan hiç bir şeyim de yok bu yüzden çok rahatım. Bunun dışında erkek arkadaşımın bakımlı olmasını rica ederim şimdiden söyleyeyim. Ben nasıl güzel isem o da kendine o kadar bakmalıdır. Dikkat ederseniz yakışıklı olsun demiyorum. Bakımlı olsun yeterli. O zaman mesajlar gelsin de bakalım kimler var kimler yok.
Evlenmek İsteyen Güzel Bayanlar
Şimdi buraya kadar anlattım işte yok öyle yok böyle. Önemli olan şeyi açıklamak istiyorum. Paraya pula önem verecek yaşı geçtim ya ben hani. Yine de kendimce doğrularım var. Mesela dürüst bir erkek ile arkadaş olmak lazım. Yalan dolanla işim hiç olmadı. Net olalım net. Katı bir bayan değilim ama olması yerde olması gerektiğini söylerim işte. Bu biraz da benim yapımdan kaynaklanıyor. İnsanlar bir kez olsun mutlu olmalı. Benim daha önce arkadaşlıklarım oldu tabi ama doğru kişiyle ilerletemedim ya da doğru kişiyi buldum sandım ne bileyim işte ya. Bu nedenlerden ötürü kendimi eleştirdiğim de oluyor.
Evet, mutlu olmak zor değil biliyorum ve farkındayım. Sonuç olarak mutlu edecek kişiler nerede merak ediyorum. Lütfen mesajlarınızı gönderin de bakalım kimlerle muhatap olacağız. İnsan bir defa gelmiyor mu dünyaya? İşte bu gelişin bir amacı var. O da nedir, mutlu olmak, huzurlu yaşamak. Sıkılıyorum zaten iş hayatından böyle kendimi anlatacak bir erkek arkadaşım artık olsun diyorum.
Size Yakın İlanlar
- 10000
- 10000
- 10000
- 10000
Benim ismim hakan 29 yaşındayım tanımak isterim kuaförüm bu arada
Merhaba tanışabilir miyiz
Selam adım Halim. 47 yaşında bekar yalnız beyim
Seninle tanışıp baş başa kahve içmek istiyorum eğer sende istersen. Bekarım ve sana talibim
Merhaba İsmim Hakan Mersin sahilinde yaşıyorum.
Çok güzelsin benim sevgili olur musun
Manisa’dan selamlar Nesrin hanım size yazma hissi duydum ben kimsesi olmayan biriyim. İki evlilik yaşadım daha önceden hepsi hayal oldu. Sizinle ciddi anlamda tanışmak istiyorum ne dersiniz saygılar sunuyorum
Bekarım sizinle tanışmak isterim