Erkek Arayan Dul Bayan Cep Telefon Numaraları. Duygu ben arkadaşlar. Erkek arayan dul bayanlar arasındayım. 35 yaşındayım. Kimse yaşımı gösterdiğimi söyleyemez. Çünkü çok güzelim. Güzellik anlayışınız nasıl bilmiyorum ama beni gördükten sonra değişeceğine adım gibi eminim. Arkadaşlar neden buradayım? Yalnızım yetmez mi? Evet arkadaş arayan dul bayanlar odası keşfettim ve karşıma çıkacak ilk erkeğe şans vereceğim. Dul olmak biraz zor. Tamam kısıtlı falan değilsin ama yeni aşklara yelken açmakta zorlanıyorsun. Bu yüzden şans vereceğim kişinin bazı kriterlere sahip olmasını isterim. Arkadaş arayan dul bayanlar ile ilgili pek çok söylenti var. Şahsım adına söylemek isterim ki ben öyle aşırı özgür biri olduğum için umurumda değil. Yaşarım gezerim eğlenirim sevgilimle kime ne?
Erkek Arayan Dul Bayan Numaraları
Erkek arkadaş arayan dul bayanların telefon numaraları konusunda araştırma yapanlar biraz beklesin. Ben varım arkadaşlar. Önce sohbetimizi edelim. Gerisi gelir. Sakin bir ses tonum var. Gözlerim çok güzel ama. Yani beğeneceğinizi sanıyorum. Doğal doğal bir güzelliğim var çakma da değil. Boyum çok şükür uzun. Gayet de bakımlıyım. Çevremden gelen evlilik tekliflerini de söylemiyorum. Ama uzun bir süre evlenmeye niyetim yok arkadaşlar. Biraz hayatın tadını çıkarmak istiyorum. Bunun dışında yapmak istediklerim de var tabi ki. Hepsini de buraya yazamam özelden yazanlarla paylaşabilirim.
Dul Bayan Arkadaş Telefonları
Dostlar erkek arayan bayan numaraları konusunda sizlerle paylaşacağım bir şey var. Şimdi telefonumu verdim buradan diyeyim yani açık yazsam biliyorum ki bin kişi yazacak arayacak. Anlıyorsunuz değil mi şimdi neden özel olarak paylaşmam gerektiğini. Her geçen gün yalnızlaşmak bana acı veriyor olsa da lütfen özelden atacağınız mesajlar karşılığında numaramı alacağınızı unutmayın.
Canlar ben evlenmeyi düşünmediğimi söyledim. Biraz bir birimize bakalım ki durum bizi nereye götürecek. Bunun dışında erkek arkadaş arayan dul bayanlar çevremde de var. Buradan yazacağımı söyledim onlar da heyecanla acaba kimler ne yazacak diye bekliyor. Eminim hepsi çok güzel kıskanacak beni. Amacım kıskandırmak olmasa da bazen gözüme sokuyorlar sevgilimin olmadığını. Şimdi olacak işte aynısını mı yapayım yani? Dul bayanlar güzel olur, ahlaklı olur. Her yerde özelini paylaşmaz. Ama benim arkadaşlarım neredeyse fotoğraflarını çekip bizim sevgilimiz var herkes duysun diye paylaşacak tanımadıkları insanlarla. Görmemişlik değil de ne bu şimdi? Mevzumuz bunlar değil ama nedense bahsetmek istedim.
Yaşadığım şehri de ancak mesajlarla paylaşacağım arkadaşlar. Bunun dışında bir ricam var. Mesaj atacak olanlar beni gözünde nasıl hissettiler bir söylesinler. Yani boyum, yaşım ve görünüm itibariyle sizce nasıl bir kadınım? Görmeden bir tahmin yürütürseniz görüntülü konuşunca daha güzel hislere sahip olabilirsiniz sanırım. Neyse bunu da söyledim başka ne var aklımda şu an düşünüyorum. Ha bir de dul olup olmadığınızı lütfen aktarın bana. Herkes dul kalabilir bunda bir şey yok. Ama bazı konularda tam olarak bilmek istiyorum.
Dul Arkadaş Bayan Sitesi
Dul bayanlar konusunda merak ettiğiniz her şeyi de sorabilirsiniz. Ya da erkek arayanlar neden buralardan ilan açıyor diye merak ediyorsanız şöyle söyleyebilirim. Şimdi bakın arkadaşlar. Sosyal ortamlarda çok vakit geçiren biriyim ben. Haliyle erkek arkadaş arayan dul bayanlarla tanışma noktasında gelen tekliflerin haddi var hesabı yok. Ayrıca insanlar kendine vakit ayırmak istemiyor. Bir bakıyorum birisi köşeden beni izliyor inceliyor. Bazen yanıma gelenlerde oluyor ama doğru bulmuyorum ben bunları. Yahu bunlardan bıktım ben. İnanın bıktım. O yüzden erkek arkadaş arayan dul bayanlar böyle ilan açıp kısmetini bekliyor işte.
Bir yarışmada değiliz sonuçta. Kim kendini güzelce ifade ederse o güzel sonuçlarla karşılaşır. Yani benimle tanışır. Numaramı vereceğim için bakalım neler konuşuruz sohbet ederiz diye merak etmeyin. İlk adımı atın gerisi bende. Son olarak söylemek istediğim bir şey daha var. Erkek arayan dul bayan cep telefon numaraları bazen çok yanlış çıkıyor. Yani hatalı. İnsanların duygularıyla oynuyorlar. Bu yanlış. Haliyle bana mesaj atanlarla güzel bir sohbet sürecine giriş yaparız. Gerisini pek de düşünmüyorum. Önce görüntülü konuşuruz. Ağzını bir açık kalır sonra da kendi düşüncelerimi aktarırım. Ardından aşk sevgi sözcükleri. Tamam mı oldu mu?. Erkek Arayan Dul Bayan Cep Telefon Numaraları ile ilgilenenlerden mesaj beklemekteyim. Görüşmek üzere.
Size Yakın İlanlar
- 10000
- 10000
- 10000
- 10000
Merhaba Duygu hanım. Ben Yusuf Ziya. Eskişehir’de oturuyorum. Siz hangi şehirde oturuyorsunuz?
Merhaba yaş takıntınız yoksa sohbet muhabbet etmek isterim yaşım 20 beraber vakit geçirmek isterim iletişim için yazabilirsiniz
Merhaba
Merhaba Duygu hanım. Ben Yusuf Ziya. Eskişehir’de oturuyorum.
Sizinle tanışmak istiyorum